Sherisna Hirasing

My story

Naam: Sherisna Hirasing
Kinderen: 1 dochtertje van 1,5 jaar (onze blessing)
Relatiestatus: In een relatie met Ramon Kuster
Mijn werk
Ik ben eigenaar van een beauty salon genaamd “Beauty Clinic” in het centrum van Paramaribo, in de salon worden diverse behandelingen verzorgd. O.a. ombre powder brows, microblading, lashes, manicures en pedicures.
Wat is mijn Passie:
Ik heb een jaar geleden mijn 9-5 baan in Nederland opgezegd en ben permanent in Suriname komen wonen. Wat ik altijd heb willen doen is een eigen salon te open. Werken in de beauty industrie vind ik het aller leukst. Mensen blij maken en mijn eigen werktijden bepalen.
Hoe zie jij jezelf?
Ik zie mezelf allereerst als een goede, proactieve en zorgzame moeder. Voor mij staat het moederschap voorop. Ik word blij van de kleine momenten in het leven. Materiële dingen betekenen weinig voor mij, ik krijg voldoening van ervaringen met vrienden, mijn familie en mijn quality time met m’n gezin. Daarnaast zie ik mezelf als een harde werker. ‘Hard work pays off’ is m’n levens motto. Er zijn geen shortcuts in het leven als je je gestelde doelen wil bereiken.
Hoe denk je dat mensen jou zien?
Ik hoop dat mensen mi jzien als iemand die heel toegankelijk is, geen kapsones heeft en altijd in is voor een spontane get-a-way.
Wat is de grootste struggle die je tot nu toe hebt gehad in je leven?
Struggle is het niet, maar wel een uitdaging. Ik ben vorig jaar permanent verhuisd naar Suriname. Stappen uit m’n comfortzone en aan een ander avontuur beginnen was een struggle voor mij.
Hoe heb jij je struglle overwonnen?
Soms moet je (gecalculeerde) risico’s nemen in het leven. Verhuizen naar Suriname was zo een risico. Een ander land, nieuwe indrukken en nieuwe mensen, al je zekerheden opzeggen en opnieuw beginnen. Don’t be afraid just go for it!
Wat is jouw legacy en waarom?
Voormij is legacy wat ik op dit moment kan doen en betekenen voor een ander. Als je aan legacy denk denk je vaak aan wat je achterlaat als je er niet meer bent. Ik wil graag iedere dag een positieve bijdrage leveren aan m’n ‘micro legacy’. Op mijn manier mensen helpen waar ik kan en altijd de hand uitreiken naar iemand die dit nodig heeft.

My SKILLS

  • Marketing 80% 80%
  • Fashion Designing 40% 40%
  • Creativity 100% 100%
  • Artistic Skills 50% 50%
  • Business 40% 40%