Sylvani Kasanpawiro

My story

Naam: Sylvani Kasanpawiro
Kinderen: 1
Relatiestatus: verloofd
Werk: salon houder (Sylvani’s beauty institute)

Wat is mijn Passie:
Visagie
Hoe denk je dat mensen jou zien?
1 van de bekende make-up artiesten in Suriname.
Wat is de grootste struggle die je tot nu toe hebt gehad in je leven?
Ik ben van jongs af de beauty business in gegaan. Met alle succes dat binnen kwam heb ik ook een periode gehad in mijn vak waar het averechts ging met derden waar ik hun toevertrouwde in mijn entourage.  Ik zie dit als mijn struggle, maar waar er een wil is, is er altijd een weg door elk obstakel. 
Hoe heb jij je struglle overwonnen?
Door te geloven in wat ik doe. Door in de spiegel te kijken en te zeggen dat ik mijn eigen oplossing ben voor mijn problemen. Door te geloven in God, maar uiteraard ook geloof hebben in mezelf.

Believe to achieve greatness!

Wat is jouw legacy en waarom?
Mijn vader en moeder hebben me altijd geleerd om mijn hart te volgen in wat ik ook doe. Ze zijn altijd me steun pilaren geweest. Ze zijn van een generatie die gelooft dat hard werken de belangrijkste garantie voor succes is. Dat heeft mij laten nadenken wat ik wil bereiken in mijn leven als een hard werkende vrouw. En wat ik wil nalaten voor de volgende generatie. Ik heb toen mezelf onder mijn eigen vleugels genomen. In deze periode ging ik meer nadenken over mijn eigen nalatenschap. En waarom ik zo graag wil ondernemen? Het antwoord is simpel het was mijn wens om me stempel te drukken in de beauty business. Een sterke naam met een nalatenschap voor de volgende generatie. Ze zeggen er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Zo zijn er vele vormen om een onderneming te organiseren, maar meestal gaat het uiteindelijk om vertrouwen en kwetsbaarheid. Vertrouwen in de persoon, vertrouwen in de organisatie en vertrouwen in het model. En je kwetsbaar durven op te stellen. Zo ben ik in een korte tijd na al dat hard werken door het leven gegaan met confrontaties (tegenslagen, teleurstellingen, opgeven of niet enz.), maar door alles heen ben ik sterk geblevenen heb me vruchten kunnen plukken. Soms is het beter tijdig je toekomst te verzilveren om te kunnen genieten van je succes.

Nu ik weet wat mijn legacy is, geeft me dat veel rust en voldoening.

Een legacy is dus niet iets van het verleden. Je legacy leef je, ieder seconde, ieder uur, ieder dag. Ik kan niet controleren hoe anderen me zien of waarderen. Ik wil alleen maar anderen inspireren door mijn werk. Ik ben wat ik doe. Mijn daden en resultaten is uit eindelijk mijn legacy geworden. 

My SKILLS

  • Marketing 80% 80%
  • Fashion Designing 40% 40%
  • Creativity 100% 100%
  • Artistic Skills 50% 50%
  • Business 40% 40%