TV Show "Moddomiessie"

My story

Door de jaren heen als TV presentatrice, heb ik ook geleerd hoe TV producties te maken.

Ik heb “script writing” trainingen gevolgd ook training omtrent “ productie & regie ” en heb diverse TV producties mogen maken van commercials tot documentaires tot complete TV programma’s enz. Hierdoor veel geleerd en ook langzaam maar zeker meer en meer een wens ontwikkeld om een vaste productie te maken. Een TV programma over diverse Surinaamse vrouwen het begon eerst als een simpel make-over programma. Een programma waarin verschillende surinaamse vrouwen werden voorgesteld en een fashion make-over kregen. Na een heel seizoen en een paar thema seizoenen te hebben gedraaid vond ik het te oppervlakkig en wou ik graag meer diepgang geven aan het programma.

Toen begon het concept voor het nieuw seizoen te bloeien, waarbij vrouwen tijdens de make-over ook echt hun verhaal vertellen en een struggel delen, om andere daarmee te inspireren boven alles, vol te houden en door te gaan.

Ken je ook een vrouw die zo een make-over op prijs zou stellen en ook een uitdagende ervaring / mooi verhaal zou willen delen?

Registreer haar dan hier!